Şehit Cemil Kaçmaz Anadolu Lisesi

WEB https://sehitcemilkacmazanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : ŞAZİ BEY MAH. 64009. SK. ŞEHİT CEMİL KAÇMAZ ANADOLU LİSESİ BLOK NO 12 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Şehit Cemil Kaçmaz Anadolu Lisesi; Öğrenme sürecini öğrenci merkezli gerçekleştiren, bilimsel metotları benimsemiş,teknolojiyi etkin ve verimli kullanan, bilgi toplumunun gereksinimlerini karşılayan, daima mükemmeli hedefleyen bir kurumdur. Şehit Cemil Kaçmaz Anadolu Lisesi; Atatürk ilkelerine sahip çıkan, Cumhuriyeti benimseyen, kendi kültürünü ve ulusal değerlerini özümsemiş bir kurumdur.
MİSYON : Şehit Cemil Kaçmaz Anadolu Lisesi; Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına bağlı kalarak, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında düşünebilen, öğrenmeyi davranış haline getirebilen, kendisi ve yaşadığı ortamı geliştiren etkin bir kurumdur. Hedefimiz; Bireyin ve bulunduğu çevrenin çok yönlü gelişimini sağlayarak onu 21. yüzyıla hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 07.00-13.15
Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Isınma : kalorifer Sistemi
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz İl merkezindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : 574
Sportif Etkinlikler :